Vakmanschap en innovatiedrang

28 Augustus 2013 / Redactie / Sponsors

Joop Hendriks, VVOG man in hart en nieren werkt bij de Dirk Zwager groep. En de Dirk Zwager groep verdient een dikke pluim.

Want toen Joop vertelde, dat wij bij VVOG alles weer opnieuw moesten schilderen wisten ze daar bij de Dirk Zwager groep wel raad mee. En zo kwam het dat op een zekere dag een auto voorreed en een complete lading schilderspullen en verfblikken uitlaadde. Toen Johan Du Bois de factuur daarvan kreeg, werd hij eerst groen, toen geel en daarna paars en sprong daarna (hetgeen bij Johan gezien zijn leeftijd helemaal niet meer vanzelfsprekend is) een gat in de lucht van plezier. Hij die immers het budget voor de verbouwing beheert, wreef daarop genoegzaam in zijn handen. Dat had hij samen met Joop weer geflikt en goed nieuws voor de club. En dat verdient een grote pluim. En daarom hebben we gezegd: "die Dirk Zwager" krijgt een bord van ons. En daar staat t'ie dan. Onze Joop, stralend en trots en in schildertenue dat hij voor de gelegenheid nu even gebruikte om te vlaggen.

Dirk Zwager groep bij deze ontzettend bedankt voor uw bijdrage om VVOG weer kleur te geven.

Lees bericht

Topspits voor VVOG

07-05-2024

Danny van den Meiracker (35) speelt komend seizoen bij VVOG.

Lees bericht

Scharrenburg completeert staf voor seizoen 24/25

05-05-2024

Dennis Scharrenburg (45) zal Gert Kruys komend seizoen ondersteunen als assistent-trainer bij het vlaggenschip van VVOG. 

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Nieuwsoverzicht Archief