De VVOG onderhoudsploeg gaat voor topkwaliteit

14 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

Het schilderwerk, de uitbreiding van het wedstrijdsecretariaat en de renovatie van het sponsorhome, 't begint allemaal vorm te krijgen. Kijk verder.

Ja het verschil tussen "Oud en nieuw" is al goed te zien. De schildersploeg heeft de vaart d'r goed in, alhoewel ze 's avonds vaak geradbraakt thuis komen van het steiger op en af klimmen. Volgende week gaan ze ingang van VVOG onderhanden nemen. Hieronder maar eens even wat beelden van wat de mannen allemaal al gedaan hebben en hoe ze er dan ook uitzien.

  

 

En dan het wedstrijdsecretariaat. Dat gaat nu ook vorm krijgen. Volgende week worden de muren opgemetseld en komen we weer een stukje dichterbij bij onze wensen.

En tenslotte het sponsorhome. Dat is me dan toch nu al een ruimte zeg en wat een uitzicht op het veld. Daar zullen de businessleden van kunnen gaan smullen. Benieuwd naar de voortgang ?. We gaan u op de hoogte houden !.

 

 

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief