Al meer dan 100 stemmen voor keuze nieuwe VVOG logo

30 November 2012 / Redactie / Algemeen

Op de Algemene Ledenvergadering van 12 december wordt de uitslag voor het nieuwe logo bekend gemaakt. Heeft u al gestemd ?

Vorig seizoen hebben leden van VVOG ideeën kunnen inbrengen voor het nieuwe logo van VVOG. Op basis daarvan heeft Vaart Reclame twee concept-logo's ontwikkeld. In het ene logo wordt een verbinding gezocht met de historie van Harderwijk (Vispoort-logo), terwijl het andere logo een krachtig wapenschild is (Italiaans logo).

Al meer dan 100 leden die via onze Sportlink een e-mail hebben ontvangen hebben hun keuze al ingevuld. Het wordt echt spannend wat er op de Algemene Ledenvergadering op 12 december uit gaat komen.

Er is één maar, alleen als u spelend of ondersteunend lid bent van VVOG kunt u stemmen en u kunt ook maar één keer stemmen. Stemmen kan tot uiterlijk maandag 10 december 18.00 uur. Als u aan deze voorwaarden voldoet kunt u hier klikken en vervolgens uw keuze uitbrengen.

We zijn heel benieuwd welk logo uiteindelijk volgens jullie het mooiste logo is. Op de Algemene Ledenvergadering van 12 december zal dat bekend worden gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

 

 

 

 

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief