Feest bij VVOG? Natuurlijk!

15 Oktober 2011 / Evenementencommissie / Algemeen

In het jaar dat we weer terug zijn waar we horen, Hoofdklasse, hebben we als VVOG zijnde recht op een groot feest. Zaterdagavond 29 oktober is het zover, “Strokelfest”. De avond zal 20.00 uur aanvangen.
De avond zal in het teken staan van gezelligheid en de traditionele lange tafels, banken en bierpullen! Het thema kunnen jullie vast al raden! Maar wat kunnen jullie nu eigenlijk precies verwachten?
Naast de te verwachte gezelligheid en de nodige drankjes zullen er tijdens de avond diverse activiteiten op het programma staan. Je kunt hierbij denken aan het welbekende spel “petje op, petje af” maar ook is het mogelijk om gezellig een liedje mee te zingen tijdens de karaoke!
Kortom, genoeg redenen om je als team op te geven en allemaal aanwezig te zijn! Of, zoals onze Oosterburen zouden zeggen; “Grund genug, um teilzunehmen!”.
Houd daarom deze datum (29 oktober) dus vrij in jullie agenda en geef je tijdig op. Je kunt je opgeven bij de organisatie, te weten;
De ZAVO en VVOG3
Wir hoffen, Sie am 29. Oktober begrüßen zu dürfen!
 

.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief