Thijs Eggink is pupil van de week

13 September 2011 / Redactie / Algemeen

Thijs Eggink is aanstaande zaterdag 17 september pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Oranje Nassau. Thijs voetbalt al bijna vier jaar en vindt de trainingen, wedstrijden en het kijken naar de wedstrijden van het eerste elftal de leukste dingen bij VVOG. Zijn favoriete club is Feyenoord en zijn favoriete speler is Edwin van de Sar (ook al is hij dan gestopt).

Thijs geniet er altijd van om met het gezin op vakantie te gaan. Samen leuke en gezellige dingen doen. Een geweldige ervaring was wel dat hij samen met zijn papa en broer Fons in het Abe Lenstra stadion is geweest. In een skybox en daarna de spelers mocht ontmoeten in het spelershome.

Thijs is een heerlijke sociale jongen die veel dingen leuk vindt en bijna altijd vrolijk is. Voetballen is echt zijn ding. Op het einde van het seizoen in de F2 wilde hij supergraag keeper  worden en in de F1 is hij nu de vaste keeper! Hij krijgt van Cor ook extra keeper-training. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Thijs later profvoetballer wil worden.
Dat Thijs deze week pupil van de week is vindt hij echt top!!
 

.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief