Ben te Brake stopt per direct met zijn werkzaamheden bij VVOG

5 September 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

Een besluit dat natuurlijk niet van de ene op de andere dag is genomen. In de afgelopen weken - de voorbereidingsfase op de start van het nieuwe seizoen - is hij na meerdere keren alles af-, over- en heroverwogen te hebben tot deze beslissing gekomen. Geen makkelijke beslissing, dat moge voor een ieder duidelijk zijn. Wij hebben zijn beslissing te respecteren en doen dit dan ook.

Ben te Brake blijft actief in de voetbalwereld. Hij gaat aan de slag voor de KNVB. In district West I gaat hij in kader van Jeugdplan Nederland de functie vervullen van coördinator scouting voor het verzorgingsgebied Zuid (Utrecht-Amersfoort-Almere-’t Gooi-Veenendaal en omgeving). Hij hoopt daar met net zoveel plezier te werken als de ruim 4 jaar bij VVOG.

Wij bedanken Ben voor zijn tomeloze inzet voor onze vereniging en wensen hem veel succes toe in het vervullen van zijn nieuwe functie bij de KNVB.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief