VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

1 Juni 2023 / Algemeen

Dromen, durven, doen. Voor de meiden van de MO20-1 zijn dat niet zomaar 3 woorden. Zoals elk team droomde ook de MO20-1 aan het begin van het seizoen van een kampioenschap. Na de winterstop durfde het team dat ook naar elkaar uit te spreken en een paar weken geleden spraken ze zelfs af dat ze kampioen zouden worden. Ze moesten het alleen nog wel even doen.

Zaterdag was het dan eindelijk zo ver! In de toch wel brandende zon werd met 5-1 gewonnen van BAS uit Biddinghuizen en kon het feestje gevierd worden. Een fantastische beloning voor een seizoen keihard werken. De meiden hebben laten zien echt een team te zijn en zijn niet alleen voetballend maar ook persoonlijk gegroeid.

Buiten dat dit natuurlijk voor de meiden zelf hartstikke mooi is om mee te maken is het ook een mooie opsteker voor de club. De inspanningen rondom het meiden- en vrouwenvoetbal werpen zijn vruchten af en het kampioenschap van de MO20-1 is de spreekwoordelijke klap op de vuurpijl.

Ook enthousiast geworden? Mail dan meiden-vrouwen@vvog.nl en train een keer mee of help een handje in de organisatie.

 

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief