Het nieuwe wedstrijd shirt is bekend

20 Juni 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Ook deze keer hebben wij de leden laten meebeslissen in de keuze van het nieuwe wedstrijdshirt. Er zijn 3 ontwerpen gepresenteerd waar een keuze uit kon worden gemaakt.
333 leden hebben hun stem uitgebracht. Inmiddels is de uitslag bekend en heeft het bestuur laten weten akkoord te gaan met de uitslag. Het was een spannende race. De uitkomsten lagen dicht bij elkaar maar toch was er één shirt wat een nipte meerderheid van stemmen (38%) had. We overdrijven toch niet dat we ook de komende 3 seizoenen weer het mooiste shirt van de regio dragen. Het shirt dat we vanaf volgend seizoen gaan dragen is het shirt dat is afgebeeld. Het complete tenue bestaat uit een witte broek en de originele groene kousen. We zijn blij dat onze vetrouwde leverancier ACERBIS van Burns en Sandra Deinum (tevens sponsoren van de club) weer gaan zorgdragen voor de levering.

Een mooi stoer wedstrijdshirt dat met trots kan worden gedragen. Voor de meeste teams zijn er shirt sponsoren gevonden. Toch zijn er nog een paar plekken over. Wil je hier toch nog iets meer over weten of weet je een ondernemer of misschien je eigen werkgever die zijn naam voor 3 seizoen wel op het shirt wil hebben dan kun je deze week nog reageren. Daarna moeten we de bestelling gaan plaatsen.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief