Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17 Mei 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Met trots presenteren we de drie speciaal ontworpen wedstrijd-shirts. De kledingcommissie is benieuwd naar jouw voorkeur. Het is inmiddels een goede gewoonte geworden om de leden te laten me beslissen over het nieuwe wedstrijd-shirt. Maak dus van de gelegenheid gebruik om aan te geven welk shirt jij het mooiste vindt. Het gekozen shirt is het shirt waar alle teams de komende 3 seizoenen in gaan spelen. Inmiddels kan er niet meer gestemd worden. De uitslag wordt binnenkort bekend gemaakt.

Shirtsponsoring
Verschillende ondernemers hebben inmiddels hun interesse getoond en een plekje op het nieuwe shirt geclaimd. Er zijn al plekken bezet maar ook nog wat mooie plekken open. Wil je hier mee over weten neem dan contact op met  Henk Hakvoort of Antonio Vivas. Grijp deze kans want de sponsoring is voor de duur van drie seizoen en met zoveel teams draagt dat behoorlijk bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Daarnaast laat je zien dat je staat voor sportiviteit en steun je onze vereniging.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief