Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11 Mei 2021 / Jeugdcommissie / Algemeen

De laatste weken van dit voetbalseizoen zijn aangebroken en we gaan al op de zomervakantie af. Een bewogen seizoen welke zo anders was dan alle andere.

De trainers, teamleiders en de diverse commissies zijn al een aantal weken aan het kijken naar alle jeugdspelers. Net als een aantal mensen die zich binnen de vereniging bezig houden met een stukje interne scouting. Dit om de nieuwe teams voor het nieuwe seizoen te kunnen vormen. Als het goed is zijn alle wensen, voor wat betreft de teamindeling volgend jaar, door de trainers en teamleiders verzameld en doorgegeven aan de commissies en de coördinatoren. De nieuwe teams zijn nu nog niet in z’n totaliteit gevormd. Achter de schermen zijn we daar nog steeds druk mee. Daar gaat best wat tijd in zitten.

Om wat meer duidelijkheid te scheppen, naar aanleiding van diverse vragen van ouders, kunnen we jullie alvast het volgende mededelen;
Alle nieuwe (voorlopige) teamindelingen zullen op 1 juni op de site bekend worden gemaakt.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief