In memoriam Nico

11 Februari 2021 / Algemeen

Afgelopen dinsdag ontvingen we het droevige bericht dat Nico is overleden. Nico is in het St Jansdal overleden ten gevolge van Corona.

Nico was jarenlang lid van het G team van VVOG. Aanvankelijk voetbalde Nico nog mee met het team. Maar naarmate Nico ouder werd en moeilijker kon lopen, werd Nico met veel plezier en op zijn eigen wijze vaste grensrechter van het G team. Nico liet nooit verstek gaan. Bij alle thuis- en uitwedstrijden was Nico van de partij. Toen het grensrechteren hem echter ook teveel werd, nam Nico plaats in de dugout en hield hij met pen en papier de stand bij. Dat deed Nico prima want het G team verloor nooit. Op laatst werd hem dit ook teveel en kon hij als toeschouwer op zijn eigen wijze genieten van de jongens en van de wedstrijd.

Nico was een bekend gezicht op het sportpark, maar moest de laatste tijd toch verstek laten gaan in verband met zijn gezondheid. We zullen Nico missen.

Willem Blom (leider G team) 

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief