VVOG feliciteert Dwight Lodeweges met zijn benoeming als interim bondscoach van het Nederlands Elftal.

20 Augustus 2020 / Algemeen

Gisteren is door de KNVB bekend gemaakt dat onze oud-hoofdtrainer Dwight Lodeweges is benoemd tot interim-bondscoach. Dwight begon zijn trainersloopbaan als hoofdtrainer van het 1e seniorenteam bij VVOG in het seizoen '95/'96 en was toen 3 jaar trainer. In die jaren behaalde hij met VVOG de nodige successen, waaronder het algeheel zaterdag amateurkampioenschap in het seizoen '96/'97. In de jaren ervoor was Dwight jeugdtrainer en later assistent trainer van het vlaggenschip van Go Ahead Eagels.

In het seizoen '12/'13 kwam Dwight weer terug naar de Strokel, om naast het 1e elftal ook de jeugdopleiding van een impuls te voorzien.

Vorig jaar kwam Dwight nog volop in het nieuws toen hij de bondscoach tijdens de wedstrijd een briefje met een opstellingswijziging in zijn hand drukte. Dat bleek even later een gouden greep. Wij bezochten Dwight vorig jaar nog exclusief voor de veiling bij hem thuis. We hopen natuulijk dat hij nu nog tijd heeft om regelmatig de wedstrijden van ons 1e elftal te bezoeken.

Kortom: wens je als trainer een goed CV, word trainer bij VVOG!

 

 

 

 

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief