Uitreiking Diploma Clubscheidsrechter(s)

1 Februari 2020 / Scheidsrechterszaken

Afgelopen maandagavond hebben de heren Arjan Arlon en Arjan Kruidhof hun diploma ontvangen van de KNVB voor het goed afronden van de cursus “Clubscheidsrechter”. Afgelopen maanden hebben zij, verdeeld over verschillende avonden, de cursus gevolgd en op zaterdagen wedstrijden gefloten, die door onze eigen gecertifieerde KNVB begeleiders Frank Melkert en Jan Huijer zijn beoordeeld. Tijdens deze cursus moesten ze ook hun voortgang bijhouden via een persoonlijke KNVB pagina en uiteindelijk examen doen. Op basis van deze resultaten hebben zij een positieve beoordeling gekregen en daarvoor een diploma. Arjan en Arjan, namens de scheidsrechterscommissie van harte gefeliciteerd!!!!

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden m.b.t. het fluiten van wedstrijden? En wilt u eventueel in de toekomst een cursus volgen? Neem dan contact op met ons via scheidsrechters@vvog.nl

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief