Tim Muller verlengt bij VVOG

14 December 2018 / Algemeen

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

De 29-jarige verdediger begon zijn carrière bij Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Muller uit tot vaste kracht. Na een aantal succesvolle jaren in het oranje maakte de centrale verdediger de overstap naar het groenwit van VVOG.

Bij VVOG is Muller uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in het eerste elftal. Dit seizoen wordt hij multifunctioneel ingezet. Hij stond al eens in de spits, speelde sterk op het middenveld en was een rots in de branding als centrale verdediger.

Het bestuur, de technische commissie en het groenwitte legioen zijn enorm blij met de contractverlening van Muller. We hopen dat Tim nog veel plezier en successen kan beleven dit seizoen en we kijken uit naar het komende jaar, met Tim in het groenwit.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief