Kevin Rijnvis stopt aan het eind van het seizoen

27 November 2018 / Algemeen

Kevin Rijnvis zet aan het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière. De keeper van VVOG kwam deze zomer over van Huizen. Rijnvis wil meer tijd vrij maken voor zijn werk en gezin.

Rijnvis werd op 28 maart 1988 geboren in Naarden. De keeper begon met voetballen bij BFC uit Bussum. Toen hij acht jaar was, maakte het talent de overstap naar Ajax. In de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde Rijnvis acht jaar. Daarna speelde hij voor Haarlem, Jong RKC Waalwijk, Jong AZ, FC Dordrecht en FC Omniworld.

Kevin Rijnvis begon daarna met zijn avonturen in het amateurvoetbal. In 2010 speelde Rijnvis voor SV Argon. In 2011 maakte hij de transfer naar Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Rijnvis uit tot vaste kracht, hij speelde daar tot 2016. Van Nijkerk ging hij naar Veenendaal, waar hij een jaar uitkwam voor GVVV. Rijnvis speelde daarna nog bij SV Huizen, waarna hij vertrok naar De Strokel.

Wij hopen dat Kevin het seizoen nog mooi kan afsluiten in Harderwijk en bedanken hem alvast voor zijn inzet voor VVOG.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief