RUBBERGRANULAAT, een update

16 Februari 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het televisieprogramma ‘Zembla’ heeft op woensdagavond, 15 februari, nòg een keer aandacht besteed aan het rubbergranulaat dat wordt gebruikt voor het instrooien van kunstgrasvelden. Hierbij worden de uitkomsten van het RIVM onderzoek in twijfel getrokken. In ons bericht van 4 januari hebben wij al aangegeven dat VVOG het standpunt volgt van de gemeente Harderwijk en van het RIVM.

Naar aanleiding van de tv-uitzending van gisteravond heeft de gemeente een persbericht uitgegeven, zie de link hieronder. De gemeente Harderwijk volgt nog steeds het advies van het RIVM, dat het spelen op met rubber ingestrooid kunstgras veilig is om op te spelen. Dat is ook het standpunt van de GGD, de Vereniging Sport en Gemeenten en de KNVB. Het bestuur van VVOG ziet dan ook geen aanleiding hun mening te wijzigen en volgt het standpunt van de gemeente en het RIVM.

http://www.harderwijk.nl/organisatie/actueel_219/item/gemeente-harderwijk-volgt-standpunt-rivm-spelen-op-kunstgras-is-veilig_23755.html

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief