Laatste training van de VVOG Voetbal Academie van 2016

8 December 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen vrijdag 2 december vond voorlopig de laatste training van de VVOG Voetbal Academie plaats. Meer dan 70 kinderen hebben de afgelopen periode o.l.v. Maud Lodder, Hessel Lodder, Marco Roelofsen en Henk Drost twee modules afgewerkt.

Centraal stond elke keer loopscholing en techniektraining. Er werd getraind op snel voetenwerk, schijnbewegingen, passen-trappen, schijnbewegingen en loopscholing. Na elke module kregen de kinderen een certificaat uitgereikt. Elke module bestond uit 6 trainingen.

Vrijdag werd module twee afgesloten en na afloop kregen de enthousiaste kinderen hun wel verdiende certificaat.

In het voorjaar van 2017 zal er worden gestart met module 3. Ook dan kunnen alle kinderen zich weer gratis inschrijven. We zullen ruim voor die tijd wat van ons laten horen. We rekenen naast de bekende gezichten in de 2 e seizoenshelft ook op nieuwe gezichten.

Dit is tevens een speciale oproep aan de trainers en leiders om de VVOG Voetbal Academie onder de aandacht van de spelers te brengen.

Fijne feestdagen!!!

Voetbalacademie

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief