Samir Merraki terug bij VVOG!

6 Juni 2016 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Voor menigeen een grote verrassing: Samir Merraki (22) keert terug bij VVOG. De Lelystedeling kende een enerverend eerste seizoen bij VVOG, waarbij hij een geweldige start kende en al snel uitgroeide tot een echte publieksspeler. Maar door een schorsing bij het zaalvoetbal kreeg hij ook een langdurige schorsing bij VVOG. Teleurgesteld vertrok hij daarna naar Go Ahead Kampen, waar hij twee goede jaren heeft gekend.

 

Samir over zijn terugkeer bij VVOG: “VVOG is een prachtige club en ik ga graag een stapje hogerop. Ook wil ik het verleden rechttrekken en die kans wordt door VVOG nu geboden. Die grijp ik met beide handen aan, vandaar dat ik in principe ook voor minimal twee seizoenen bij VVOG ga spelen. Ik wil de VVOG-supporters graag positief verrassen.”

De TC is erg blij met de terugkeer van Samir Merraki, want door het late vertrek van Rick Boersma was een aanvallende linkspoot hard nodig. Daarnaast is Samir een multi-functionele speler die op de gehele linkerflank en als aanvallende middenvelder kan spelen.

Wij wensen Samir veel succes en plezier bij VVOG.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief