Clinics seizoen 2014/2015 een succes

22 April 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Maandag 20 april 2015 vond de laatste PEC Zwolle clinic van dit seizoen plaats. De E3, E4 en de F2 waren de gelukkigen die op deze afsluitende training werden getraind door niemand minder dan de aanvoerder van PEC Zwolle, Bram van Polen.

Voor de winter werden de  E1, E2 en F1  3 maal getraind en na de winter de E3, E4 en F2. De trainingen werden verzorgd door PEC trainer, Jacco van Olst.

Het was bijzonder om Bram weer bij ons op de club te zien. De oud speler van VVOG is het bewijs dat talent een kans krijgt. Zondag 3 mei staat Bram weer met zijn team in de Kuip voor de bekerfinale. Vorig seizoen werd Ajax verslagen en nu staat als het aan Bram ligt FC Groningen het zelfde te wachten. In dat geval zal Bram weer als eerste de beker in ontvangst nemen. Eerder was het Harderwijker Marco Roelofsen die succesvol voor PEC Zwolle uitkwam.

Wij kijken met veel plezier terug op de clinics van dit seizoen. Naast de PEC Zwolle clinics hebben wij ook onze eigen clinics gehad. De jeugdcommissie wil alle betrokkenen, in het bijzonder onze trainers Wesley Bies en Cor Klaassen, hartelijk bedanken.

Bram en Jacco werden door jeugdvoorzitter Gert Jan Krop bedankt voor hun inzet.

PEC-clinic met Bram van Polen

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief