VVOG trekt talentvolle middenvelder aan

13 Maart 2015 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Wilko Braam (22), nu nog voetballend voor asv Dronten, heeft ervoor gekozen om komend seizoen de overstap te maken naar VVOG.

Wilko staat bekend als een talentvolle allround-middenvelder met overzicht en een prachtige trap in de benen. Regelmatig pikt de aanvoerder van asv Dronten zijn doelpuntjes mee, zoals afgelopen zaterdag nog in de wedstrijd tegen asc Nieuwland. Ondanks zijn jonge leeftijd komt hij al 5 seizoenen uit voor het 1e van asv Dronten. Daarin scoorde hij tot nu toe 19 doelpunten, waarvan 4 in het lopende seizoen. VVOG is verheugd dat hij het groen-wit van Dronten inwisselt voor het groen-wit van VVOG. Voor Wilko een mooie uitdaging om zich op hoofdklasseniveau te bewijzen en zo zijn eigen talenten verder te ontwikkelen. Wij wensen Wilko veel plezier en succes met deze overstap, alsmede een goede afsluiting van het seizoen bij asv Dronten.

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief