Aan alles komt een einde

30 September 2014 / Redactie / Algemeen

Tsja, en dan is het zover. Aan het instituut TimeFlex Football Academy komt vandaag een einde.

 

 

 

 

Drie seizoenen lang heeft TimeFlex Payrolling een uitermate belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij VVOG.Dat gold zowel de ontwikkeling in de breedte als de talentontwikkeling.De TimeFlex Football Academy heeft ook mede gezorgd voor het terugbrengen van het voetbalplezier en het familiegevoel bij VVOG.

De directie van TimeFlex Payrolling Frankt 't Jong, Marco Heemskerk en Maarten van Panhuis  hebben we al eerder laten weten dat we daar zeer verguld mee zijn geweest.

De TimeFlex Football Academy is de opmaat geweest naar een meer gestructureerde aanpak van de jeugdopleiding bij VVOG. Die professionalisering krijgt nu actieve invulling aan de hand van ons hoofd opleidingen Gerrit Hup en de zeer ambitieuze jeugdcommissie onder aanvoering van Gert Jan Krop en Antonio Vivas.Maar natuurlijk vloeit deze ook voort uit de visie van oud spelers en trainers van VVOG met als boegbeeld Henk Drost die samen met Marco Roelofsen TimeFlex Payrolling warm heeft weten te krijgen voor de financiering.

Gelukkig krijgt het instituut in de basis een vervolg met de ING Voetbal Academie en zullen we gericht op zoek gaan naar VVOG Business relaties die bijvoorbeeld een voetbalclinic willen sponsoren.

Rest niets dan dankbaarheid en nogmaals dank aan TimeFlex Payrolling

Lees bericht

De rentree van de kwelgeest...

16-05-2024

De kwelgeest is terug van weggeweest en maakt hij zijn rentree.

Lees bericht

Belangrijke informatie inzake trainen en zomerstop

15-05-2024

De grasvelden gaan er vanaf 3 juni t/m 27 juni uit, i.v.m. onderhoud aan de velden.

Lees bericht

Van Polen versterkt het 35+1-team

13-05-2024

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief